Huiswerkbegeleiding

Huiswerkbegeleiding voor (hoog)begaafde leerlingen.

Elke maandag- en woensdagmiddag kun je bij BCTGooi terecht voor huiswerkbegeleiding.

 

Huiswerkbegeleiding bij BCTGooi is iets anders dan alleen maar in een rustige omgeving, gestructureerd aan de slag gaan. Met aandacht voor en kennis over (hoog)begaafdheid, bieden wij begeleiding om jou te leren aan de slag te gaan met huiswerk met als doel om zelf te kunnen plannen en organiseren.

 

Hierbij ligt de nadruk op het leren verdelen van werk, inzicht in leren en het werken met agenda en huiswerkplanner.

Omdat het om huiswerk gaat, is het van belang dat thuis de plek wordt gecreëerd waar het huiswerk gemaakt kan worden. Daarom krijg je ook tips en trucs om thuis je eigen werkplek zo functioneel mogelijk in te richten. 

 

De organisatie:

De huiswerkbegeleiding is er op maandag- en woensdagmiddag van 16.00 uur tot 18.30 uur. Vanaf 15.50 is de deur open en staat er een kop thee klaar.

Gedurende 2 uur kun je dan aan het werk.

 

De groepsgrootte is maximaal 10 leerlingen.

 

Na een intakegesprek, volgt een proefperiode van één maand. Na deze maand wordt geëvalueerd. Vervolgens kan er voor een half jaar huiswerkbegeleiding worden gepland. Via de mail volgt er maandelijks terugkoppeling over de vorderingen. Na de 6 maanden volgt er een evaluatie moment.

 Bij urgente zaken is het natuurlijk mogelijk om eerder contact te hebben.

 

De kosten:

 

Één keer per week,2 uur, maandag- of woensdagmiddag; € 25,-
Beide dagen; € 45,-

 

Let op,de huiswerkbegeleiding is geen inhoudelijke bijles.

 

Huiswerkbegeleiding wordt verzorgd door Caspar Rijbroek. Voor meer informatie en/of aanmelden kun je contact opnemen via 06-21863929 of via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .